Irina Fodor: Merg cu metroul foarte des și nu am o problemă cu asta

Irina Fodor: Merg cu metroul foarte des și nu am o problemă cu asta
Citeste mai mult despre: Irina Fodor, metrou, Vocea Romaniei,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Septembrie 2019
Data actualizare: 27 Septembrie 2019
Irina, soția lui Răzvan Fodor și colega lui Pavel Bartos de la Vocea României, mărturisește că nu are o problemă să meargă cu metroul, în ciuda statutului de vedetă. Singura problemă o are atunci când este abordată de fani pe stradă, iar ea nu este “în cea mai buna formă”. 

“Eu merg cu metroul foarte des și nu am o problemă cu asta, doar că simt presiunea. Sunt îmbrăcată comod, cu o pereche de blugi, și cineva mă recunoaște și vine la mine. Atunci poate mă simt un pic prost, că nu sunt în cea mai buna formă a  mea. Poate am și eu părul prins în vârful capului într-un coc, poate sunt într-o pereche de blugi lălăi și adidașii aia comozi, pe care i-am târșâit pe unde am apucat. Cred că ăsta este singurul moment în care mă simt un pic stânjenita. Eu am în general haine comode, pentru că nu sunt numai la tv, lucrez mult și în spatele camerei, fac teren, nu pot să mă duc pe tocuri și fustă creion”, spune Irina Fodor pentru protv.ro.

Irina Fodor mărturisește că nu o afectează deloc comentariile negative pe care le aude la adresa ei. “Nu mă las afectată de comentariile negative, cred și din cauza vârstei. Cred că e mai dificil să fii vedetă la început, să ai 20 de ani -  atunci cred că te nimicesc lucrurile astea, te rănesc. Mie nu îmi pasă, știu clar că unele lucruri nu trebuie citite, iar dacă le citesc din întâmplare, nu mă apasă în niciun fel”. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies