Irina Rimes a făcut pe curierul și a livrat fanilor ei noul album lansat pe piață

Irina Rimes a făcut pe curierul și a livrat fanilor ei noul album lansat pe piață
Irina Rimes și-a făcut selfie-uri cu fanii ei. FOTO: captură YouTube
Citeste mai mult despre: Irina Rimes, curier, fani, noul album, Pastila,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 August 2020
Irina Rimes a dus relația cu fanii ei la un alt nivel. În ciuda pandemiei, artista i-a vizitat acasă pe unii dintre ei și le-a făcut un cadou uriaș.

Primii fani care au cumpărat albumul Pastila, lansat recent de Irina Rimes, au avut parte e o mare surpriză: s-au trezit cu artista la ușă. Irina Rimes a decis să le livreze personal CD-urile comandate. Cinci la număr au fost norocoșii care au avut privilegiul să primească din mâinile Irinei albumele cumpărate online.

Citește și

Când l-am luat, trecuseră 20 de minute de când postasei și am zis Nu se poate să fiu printre primii 5”, i-a spus o admiratoare, emoționată peste măsură că la ușa ei e Irina Rimes.

Irina Rimes mi-a plăcut dintotdeauna, dar în momentul în care am trăit, efectiv, muzica ta și plângeam pe fiecare vers... Doamne, nici nu pot să mai vorbesc... a devenit o parte din mine”, mai spus tânăra, cu lacrimi în ochi.

Am făcut și un drum până la Constanța și înapoi, ultimul album a fost livrat la 24:00, am ajuns acasă la 4 dimineața, dar a meritat din plin. Experiența în sine mi-a adus aminte de începuturi și m-a motivat să muncesc și mai mult. Pentru toți oamenii care mă iubesc, pentru toți oamenii pe care îi iubesc, pentru muzica mea și pentru drumul meu, vă sunt foarte recunoscătoare”, a dezvăluit artista.

Vezi mai jos cum a decurs întâlnirea cu toți cei 5 fani!

Pe 1 iunie, Irina Rimes a lansat primul album trap din carieră. Pastila conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Bagă, Copilul pierdut, Mică și slabă, Perfectul Imperfect, Perna ta, Singuri, Somn ușor, Tic Tac, Treci la nu și Vin și pastile sunt melodiile care pot fi ascultate și pe Spotify

Albumul Pastila are o însemnătate aparte pentru Irina, reprezintă o nouă etapă în cariera sa și, totodată, o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica. Albumul fizic poate fi găsit și pe https://shop.irinarimes.ro/.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Irina Rimes: "El e cel mai simpatic coleg al meu"

FULLSCREEN
Irina Rimes a făcut pe curierul și a livrat fanilor ei noul album lansat pe piață
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies