Irina Rimes, apariții mult mai sexy: "M-ai lăsat fără cuvinte"

Irina Rimes, apariții mult mai sexy: M-ai lăsat fără cuvinte
Citeste mai mult despre: Irina Rimes, fotografii, Instagram,
Data publicarii: 11 Mai 2021
Data actualizare: 31 Mai 2021
De când îl iubește pe francezul David Goldcher, Irina Rimes s-a transformat.  
Apare tot mai sexy și mai feminină pe rețelele de socializare, iar fanii sunt încântați. O fotografie foarte senzuală are parte de comentarii apreciative:
 
"la poza asta încerc să găsesc un comentariu bun, dar m-ai lăsat fără cuvinte"

"Așa da, mai văd și eu ceva!"

"Sexy!" 


Irina Rimes este foarte îndrăgostită de David Goldcher, vorbește tot mai mult de el și își vede viitorul alături de acesta. Iubitul Irinei este născut în Franța, creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este foarte îndrăgostit de Irina.
 
Într-un podcast semnat de Damian Drăghici, Irina a vorbit sincer despre povestea ei:
 
“Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu.”


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

 

Foto: Irina Rimes Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies