Irina Rimes, controversă pe Instagram din cauza unor fotografii îndrăznețe

Irina Rimes, controversă pe Instagram din cauza unor fotografii îndrăznețe
Irina Rimes, conformista neconformă. FOTO: @irinarimes
Autor: Dan L. Brumar
Data: 01 Septembrie 2020
Irina Rimes și-a împărțit fanii în două tabere cu o singură postare pe Instagram. Totul a pornit de la ținuta sumară cu care s-a afișat în mediul online.

Irina Rimes are un stil vestimentar aparte, însă fanii ei nu erau obișnuiți cu asemenea deschidere față de ținutele sumare. Artista a stârnit discuții pe Instagram după ce și-a etalat trupul acoperit doar cu o bluză transparentă.

Citește și

Și tu te gândești la mine cum mă gândesc eu la tine atunci când mă simt sexy?”, a scris artista, în limba franceză, în dreptul fotografiilor.

Admiratorii au interpretat diferit gestul Irinei. Dacă unii au lăudat-o pentru alegere, alții au taxat-o. Dur, chiar.

Ești dezgustătoare... Fă-ți debutul pe un site porno dacă tot îți pui sânii pe insta...”, a comentat un internaut.

Ești cea mai sexy femeie din lume”, a scris un altul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Mai cu tupeu..Irina..mamă...ești cam pudică..nimic rău în asta..cu cât arăți mai puțin..cu atât ești mai interesantă..Iaşiul e cu tine..pwpic”, a reacționat altcineva.

Fanii artistei au sesizat o schimbare de look și de stil la Irina în ultima perioadă, fiind vizibilă tendința de a purta cât mai puține haine. Totul a coincis cu lansarea Pastila, primul ei album de muzică trap.

E un cumul de stări și sentimente pe care le-am adunat în timp”, își descrie Irina Rimes albumul, într-un interviu pentru PROTV.RO. O nouă etapă în cariera ei, parte din „nebunia” ei zilnică. „E adevărul spus în versuri și în solouri de chitară și pian. E adevărul meu”.

Fotografii: @irinarimes

Vezi și VIDEO: Care este destinația de suflet din România pentru Mihaela Rădulescu: “Mi-ar plăcea să-mi duc și copilul acolo”

FULLSCREEN
Irina Rimes, controversă pe Instagram din cauza unor fotografii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies