Irina Rimes, dezvăluiri despre nuntă și iubitul francez: „Mă văd mamă, dar nu acum”

Irina Rimes, dezvăluiri despre nuntă și iubitul francez: Mă văd mamă, dar nu acum
Irina Rimes. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Mai 2021
Data actualizare: 25 Iulie 2021
S-a dus să facă muzică în Franța și a găsit ceea ce ar putea fi marea iubire. Irina Rimes a vorbit pe larg despre iubitul ei francez, cu care e gata să facă pasul cel mare. Ce spune artista despre provocarea de a deveni mamă.

Irina Rimes trăiește un nou început în dragoste cu francezul David Goldcher, un artist de 28 de ani. Antrenoarea de la Vocea României l-a cunoscut în Franța, în timpul pandemiei, în timp ce lucra la piese noi. 

Între ei s-a legat o relație neașteptată, care a culminat cu mutarea ei în Franța, în apropiere de Paris, vreme de aproape două luni.

Invitată la podcastul Acasă la Măruță, Irina Rimes a dezvăluit lucruri neștiute despre relația de cuplu.

L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Vai, ce-i cu copilul ăsta? Părea un copil, părea pierdut în spațiu. Eram amândoi pierduți în spațiu (…)”, a mărturisit cântăreața din Republica Moldova. 

Aflată în culmea succesului în România, Irina Rimes a recunoscut că cochetează cu ideea de a deveni mamă. Însă, nu în următorii doi ani. 

Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Cred că nunta o să fie în România, să fie o nuntă cu dezbrăcatul miresei. Mai mult mă gândesc la prietenii din Franța care, atunci când o să audă de dezbrăcatul miresei… o să facă wow, se dezbracă mireasa… și să fie o mare dezamăgire pentru ei”, a mărturisit cântăreața din Republica Moldova.

Irina Rimes: „A strâns singur masa și a spălat vasele”

Irina Rimes i-a spus lui Cătălin Măruță că l-a dus pe David în țara natală, dar și în România, pentru a-l prezenta părinților. Artista a dezvăluit că iubitul ei a fost bine primit de părinții ei.

Mama a rămas cea mai impresionată de el, pentru că i-a adus cașcaval care mirosea foarte urât. Dar nu despre asta vorbim. Am avut o masă foarte mare și, după ce au plecat oaspeții, a strâns singur masa și a spălat vasele. Și mama intră în casă: Irina, pe ăsta poți să-l păstrezi! Te rog frumos!”, a mărturisit Irina, care i-a cunoscut, la rândul ei, pe părinții lui David.

Irina Rimes a fost căsătorită o dată

Artista a dezvăluit că nu se grăbește în relația cu David Goldcher, ci că e adepta pașilor mici. Această decizie poate fi o dovadă a maturității căpătate după primul mariaj eșuat al artistei. Irina Rimes s-a căsătorit la 22 de ani cu muzicianul Andi Bănică, pe care l-a cunoscut la filmările show-ului Fabrica de staruri, din Republica Moldova.

Relația lor s-a fisurat și, după un an de mariaj, cei doi au divorțat. Artista a negat din nou zvonurile lansate după despărțirea lor.

Nu a fost nimic adevărat din ce s-a scris. E o poveste, nu știu care a fost interesul. Ne-am despărțit frumos, normal, ca doi oameni maturi. După relația noastră, noi am rămas prieteni. (…) 

Nu a înșelat nimeni pe nimeni (…) El primea mesaje de hate de la toată lumea, că nu știau ce-i adevărat și ce nu. Doar oamenii din proximitatea noastră știau”, a mai spus Irina Rimes.

Fotografii: Agerpres/@irinarimes

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies