Irina Rimes va susține pe 2 octombrie primul ei concert exclusiv online

Irina Rimes va susține pe 2 octombrie primul ei concert exclusiv online
Citeste mai mult despre: Irina Rimes, concert exclusiv online, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 26 Septembrie 2019
Data actualizare: 30 Septembrie 2019
Miercuri, pe 2 octombrie, de la ora 20:00, Irina Rimes, unul dintre antrenorii Vocea României, aduce COSMOS-ul în casa ta. 

După ce a ajuns în topurile radio si TV, artista si-a propus să le transmită fanilor săi o experiență altfel. Va aduce Visele pe scena digitală, se va întreba Ce s-a întâmplat cu noi și va enumera din nou motivele pentru care Nu știi tu să fii bărbat.

Pe lângă cele mai cunoscute piese lansate de ea, pe scenă vor urca și mulți alți artiști, pentru care Irina a scris piese, si alături de care Irina va cânta în acest eveniment exclusiv online.

Concertul ”COSMOS” va fi transmis pe platforma PROTVplus.ro și pe paginile de Facebook/Instagram ale PRO TV, Irina Rimes si Quantum Music, iar pe scenă vor urca, alături de Irina, Horia Brenciu, Andra, Inna, Alina Eremia, The Motans, Guess Who, Taxi, dar și fosta ei concurentă de la Vocea României, Dora Gaitanovici! 

Emoționată și fericită, Irina  spune că „Toate piesele lansate și-au avut începuturile în sufletul meu, fiecare reprezentând o parte din mine, emoții și stări transpuse în versuri – iar scena este singurul loc unde te poți descarna si reîncarna, unde poți transmite către public ce simți cu adevărat.
Până acum, fanii mei au ajuns la mine, lucru care m-a bucurat și m-a determinat să ajung eu la ei de data asta, indiferent de locul unde s-ar afla

În timpul concertului, Irina a mai pregătit și alte surprize: va lansa două piese și le va pregăti fanilor care vor urmări concertul o surpriză pentru o a treia piesă! Despre ce este vorba și cum vor fi momentele care îi vor conduce pe spectatori în cosmosul Irinei Rimes, aflăm pe 2 octombrie! 

Reprezentantul frumuseții Lancôme va fi prezent în cadrul concertului prin cei doi MUA care se vor ocupa de make-up-ul Irinei Rimes și a invitaților!

Alexandru Abagiu - National Make-up Artist Lancôme
Izabela Tiu - Specialist Make-up Lancôme

Vezi si Irina Rimes - Succesul tău depinde de oamenii din jur
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies