Iulia Albu: "În fiecare noapte sunt nevoită să chem Poliția și să fac reclamație"

Iulia Albu:  În fiecare noapte sunt nevoită să chem Poliția și să fac reclamație
Citeste mai mult despre: Iulia Albu, muncitori, reclamatie,
Data: 18 Mai 2020
Iulia Albu locuiește într-un ansamblu rezidențial dintr-o zonă selectă a Bucureștiului, dar, cu toate acestea, din ce declară, nu are deloc parte de liniște. Dimpotrivă!

Criticul de modă se plânge că, în fiecare noapte, are parte de gălăgie și că, până la trei dimineața, se lucrează pe un șantier din imediata vecinătate a locuinței sale. Exasperată de tot ce se întâmplă, vedeta a sunat în repetate rânduri la Poliție și s-a plâns și pe contul ei de Instagram: 

“Sun la Poliție în fiecare noapte, pentru că se lucrează până la trei dimineața și e o gălăgie infernală. Nu știu încă dacă s-a rezolvat ceva, probabil că Poliția îi verifică, nu știu.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe


Se pare că, pe lângă zgomotul care o deranjează, Iulia Albu mai e enervată și de o altă situație:

“Mă deranjează foarte tare că muncitorii de pe acest șantier de lângă mine intră în magazinele complexului fără niciun fel de mască de protecție și asta îi expune pericolului pe toți cei care locuiesc aici.”

"Mi se pare incredibil ce se întâmplă pe acest șantier. Eu cred că regulile pe timp pe pandemie nu sunt doar pentru corporatiști și infuenceri, ele sunt aceleași și pentru muncitori, și pentru bunica și pentru BOR și ar trebui respectate”
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: IULIA ALBU INSTAGRAM
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO