Iulia Albu, mesaj îngrijorător pe rețelele sociale: „Suntem toți 3 sub observație medicală”

Iulia Albu, mesaj îngrijorător pe rețelele sociale: Suntem toți 3 sub observație medicală
Iulia Albu. FOTO: @imiuliaalbu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Ianuarie 2021
Data actualizare: 11 Ianuarie 2021
Iulia Albu și-a anunțat prietenii și admiratorii de pe rețelele sociale că este sub observație medicală după un gest „nesăbuit” al fostului ei soț. Stilista a dezvăluit că va participa la emisiunea La Măruță de la distanță, cu ajutorul unei aplicații de teleconferință.

Iulia Albu și fiica ei au ajuns pe mâna medicilor, după ce în noaptea de Revelion Mikaela a fost la o petrecere unde nu s-au respectat măsurile de protecție anti-COVID. Stilista, care marți urma să se afle în platoul emisiunii La Măruță, unde realizează rubrica Marțea Neagră cu Iulia Albu, și-a anunțat fanii că va intra în direct prin Skype.

În cazul în care vă întrebați de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul îmbucurător... având în vedere că știți deja ceea ce s-a întâmplat de acest Revelion, suntem toți 3 sub observație medicală. Din acest motiv, mâine, la Marțea Neagră cu Iulia Albu @lamaruta_protv ne vom vedea Live, pe Skype și nu în studio, așa cum se întâmplă de obicei. Fiți responsabili. Purtați mască!”, le-a transmis ea fanilor ei.

Pe 7 ianuarie, Iulia Albu anunța pe Facebook că a aflat, cu stupoare, că fiica ei a fost la o petrecere de Revelion, cu designerul Mihai Albu. La acea petrecere nu s-ar fi respectat măsurile de protecție anti-COVID. 

Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât şi a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanțî ca fiind în grija lui. În mod conștient şi voluntar”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

În momentul de față, Iulia Albu nu știe dacă ea sau vreun membru al familiei sale are Covid, însă toți se află sub monitorizare medicală. Cel mai probabil, cei trei au făcut teste pentru depistarea prezenței virusului și se află în perioada de așteptare a unui diagnostic.

Fotografii: @iamiuliaalbu

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!