Iulia Albu se pregătește de nuntă: „Da, mă mărit”. Cine ar putea fi nașii

Iulia Albu se pregătește de nuntă: Da, mă mărit . Cine ar putea fi nașii
Iulia Albu e gata să spună „DA” din nou. FOTO: @iamiuliaalbu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Iulie 2020
Data actualizare: 11 Iulie 2020
Realizatoarea emisiunii „Marțea Neagră” de la PRO TV (La Măruță) plănuiește să ajungă din nou în fața altarului. Iulia Albu a dezvăluit că e pregătită să se mărite pentru a doua oară, însă așteaptă vremuri mai bune.

Iulia Albu nu spune Nu oficializării relației sale actuale, ba chiar așteaptă momentul potrivit pentru a se recăsători. Stilista vestimentară a mărturisit într-un interviu că a decis, împreună cu actualul ei iubit, să nu facă o nuntă românescă.  

Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (n.r. râde). Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească”, a dezvăluit Iulia Albu în Libertatea.

Prezentatoarea TV a mărturisit că nu știe cine le-ar putea fi nași și se întreabă dacă ar putea face o nuntă fără „părinți spirituali”.

La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a mai spus Iulia.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Stilista are o relație de câțiva ani cu actualul ei iubit, căruia i-a respectat dorința de a nu deveni o persoană publică. Nu se afișează cu el la televizor sau în presă și a cerut discreție în legătură cu relația lor.

El nu dorește să fie o persoană publică. Dacă nu dorește, consider că ar trebui să-i fie respectat acest drept”, a spus Iulia în emisiunea La Măruță.

Totuși, ea l-a prezentat lumii în decembrie 2018, de Revelion.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #love

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Are un copil din mariajul cu Mihai Albu

Iulia Albu a fost căsătorită vreme de 8 ani cu designerul de pantofi Mihai Albu. Cei doi au divorțat în 2012, după ce au făcut public anunțul că nu se mai înțeleg. Cei doi au împreună o fată de 10 ani, pe nume Mikaela, care e și azi motiv de dispută între ei.

Iulia Albu a dezvăluit că fiica ei merge la o școală de stat, nu la una particulară, și are o părere fixă și argumentată despre instituțiile de învățământ cu plată.

Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Poate să facă o facultate în străinătate dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că, în România, nu mai este așa cum era înainte sau, dacă vrea să studieze în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o”, a mai spus Iulia Albu.

Fotografii: @iamiuliaalbu

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies