Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru fanii din India. Ce le arată de acasă, din România?

Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru fanii din India. Ce le arată de acasă, din România?
Citeste mai mult despre: Iulia Vantur, India, Instagram, Romania,
Data publicarii: 14 Mai 2021
Data actualizare: 14 Mai 2021
Iulia Vântur se bucură de succes în India și e tot mai iubită.
În presa din India mulți îi spun "Lulia", iar frumoasa româncă e tot mai cunoscută ca și cântăreață. 
 
Cea mai recentă piesă a ei, Seeti Maar, melodie ce face parte de pe coloana sonoră a celui mai nou film în care joacă Salman Khan, a adunat peste 80 de milioane de vizualizări în doar șase zile de la lansare. 
 
Pe Instagram, Iulia Vântur are 566 de mii de urmăritori, numărul este în creștere, iar Iulia transmite mesajele atât în română, cât și în engleză, pentru fanii din India. 
 

 

Într-o postare recentă, făcută în România, unde se află în vacanță, Iulia vorbește în engleză și prezintă unul dintre locurile favorite din Iași, orașul unde s-a născut. E vorba de Palatul Culturii, clădire emblematică ce găzduiește azi patru mari muzee. 
 
La o altă postare, scrisă în română și engleză, Iulia arată venirea ei acasă la mama de la Iași, care e nespus de fericită să își vadă fiica.  Textul care însoțește video-ul face referire la Ziua Mamei, sărbătorită în India și în alte țări pe 2 mai. 

 


"Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângaiere mi-a adus toata viața. Recunoscatoare pe viața... pentru viață, ma simt binecuvantată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfarsit, după atâta vreme, " a scris Iulia pe Instagram.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Lapte de pasăre-REȚETA PE PRO TV PLUS:

FOTO: IULIA VÂNTUR INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies