Jador se mută în locuință nouă! Cum arată penthouse-ul de 500.000 de euro pe care l-a cumpărat

Jador se mută în locuință nouă! Cum arată penthouse-ul de 500.000 de euro pe care l-a cumpărat
Citeste mai mult despre: Jador, casa, Penthouse,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 August 2022
Data actualizare: 26 August 2022
După ce timp de mai mulți ani a locuit într-o garsonieră, după cum a precizat chiar el, Jador a decis să se mute, astfel că și-a cumpărat o nouă locuință.

Într-un vlog postat recent pe YouTube, celebrul cântăreț afirmă că noua casă este un penthouse care l-a costat nu mai puțin de 500.000 de euro!

„Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”, spune Jador pe filmare.

În doar câteva zile de când a fost postat pe YouTube, clipul video a adunat aproape 200.000 de vizualizări, mii de like-uri și sute de comentarii in partea internauților.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți”, a scris Jador în comentariile de pe YouTube.

În timpul filmărilor, Jador face mai multe glume cu sora lui, pe care o și lovește în glumă, lucru care s-a mai întâmplat și în alte clipuri video postate de el pe YouTube.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!