Jake Gyllenhaal, despre scenele intime filmate cu Jennifer Aniston: “A fost o tortură!”

Jake Gyllenhaal, despre scenele intime filmate cu Jennifer Aniston: A fost o tortură!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Octombrie 2021
Data actualizare: 09 Ianuarie 2022
Actorul Jake Gyllenhaal a făcut recent câteva dezvăluiri despre scenele de sex pe care le-a filmat alături de Jennifer Aniston în pelicula “The Good Girl”.

Filmul a fost lansat în 2002 și spune povestea lui Justine (interpretată de Jennifer Aniston), o femeie căsătorită care are o aventură cu un coleg de muncă.  

Jake Gyllenhaal a povestit în cadrul emisiunii radio “The Howard Stern Show” că pentru el a fost o tortură să filmeze scenele intime cu Jennifer și a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă actorii în timp ce încearcă să facă o scenă de sex să pară realistă. 

"A fost o tortură! Da, a fost. Dar, de asemenea, nu a fost tortură. Adică, pe bune, a fost un mix. (...) În mod ciudat, scenele de dragoste sunt incomode, pentru că sunt poate 30, 50 de oameni care te urmăresc. Asta nu mă aprinde!”, i-a spus Jake gazdei Howard Stern, potrivit The Independent

Jake a mărturisit că scenele au fost dificile și pentru că avea o “pasiune” pentru frumoasa actriță. La acea vreme, Jennifer Aniston era căsătorită de doi ani cu Brad Pitt, iar Jake se iubea cu actrița Kristen Dunst. 

“Este ciudat de mecanic. Este un dans, faci coregrafie pentru o cameră. Poți să intri în ea, dar este ca o scenă de luptă”, a mai spus actorul. 

Jake a povestit că pentru scenele de sex au folosit un mic truc, mai exact “tehnica pernei”, iar ideea i-a aparținut lui Jennifer. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies