Jennifer Aniston a cumpărat vila celebrei Oprah Winfrey! Cât a costat proprietatea prezentatoarei TV

Jennifer Aniston a cumpărat vila celebrei Oprah Winfrey! Cât a costat proprietatea prezentatoarei TV
Citeste mai mult despre: Oprah Winfrey, Jennifer Aniston,
Data publicarii: 16 Septembrie 2022
Data actualizare: 16 Septembrie 2022
Proprietatea pe care a decis Jennifer Aniston să o cumpere chiar de la celebra Oprah Winfrey este amplasată pe un teren imens și are nu mai puțin de patru dormitoare. Iată cu cât a cumpărat actrița domeniul deținut de prezentatoarea TV! 

Starul din celebrul serial „Friends”, în vârstă de 53 de ani, a cumpărat de curând domeniul din Montecito pe care îl deținea Oprah Winfrey. Superba vilă se află la o distanță destul de mică de locuința unde prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au decis să se mute. Iată cu cât a cumpărat Oprah Winfrey vila și care este prețul achitat de Jennifer Aniston.

Pentru vila din Montecito, Oprah Winfrey a plătit 10,5 milioane de dolari, asta în 2021. Acum, a vândut-o actriței din „Friends” cu suma de 14,8 milioane de dolari.

Jenifer Aniston va avea cu siguranță o companie bună, dat fiind faptul că în zona respectivă locuiesc și Ellen Degeneres, Ariana Grande, Gwyneth Paltrow și Rob Lowe.

Potrivit dailymail.co.uk, vila este ferită de ochii curioșilor, datorită spațiilor împădurite. Mai mult, domeniul dispune și de o parcare suficient de mare pentru a găzdui cu ușurință 15 mașini.

Sursă foto: Shutterstock

VEZI ȘI: Cristi Mitrea, noul lider în Tabăra Plăcerilor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies