Jennifer Aniston nu mai caută iubirea la Hollywood! Actrița a dezmințit relația cu David Schwimmer

Jennifer Aniston nu mai caută iubirea la Hollywood! Actrița a dezmințit relația cu David Schwimmer
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 14 Septembrie 2021
Data actualizare: 14 Septembrie 2021
Jennifer Aniston, în vârstă de 52 de ani, nu are deloc noroc în dragoste, dar nu renunță atât de ușor. Actrița a vorbit recent despre idealul său masculin și despre viața agitată de la Hollywood.

Reuniunea actorilor care au jucat în celebrul serial "Friends" a creat o multitudine de speculații, cea mai inedită dintre ele fiind cea potrivit căreia Jennifer Aniston și David Schwimmer ar forma un cuplu. Din nefericire, Jennifer Aniston a revenit cu o veste care a spulberat speranțele fanilor: ea și David au fost împreună doar în scenariul serialului, iar în realitate nu îi leagă decât o relație de prietenie.

"Nu mi-a venit să cred când am auzit zvonurile! Îmi este ca un frate, dar înțeleg totuși de ce unii oameni și-au făcut speranțe. Asta demonstrează cât de mult ne dorim noi, oamenii, ca visele să se transforme în realitate", a mărturisit actrița.

Întrebată despre viața sa amoroasă, Jennifer a mărturisit, cu sinceritate, că și-ar dori să își găsească iubirea în afara Hollywoodului. "Cred că este posibil ca relațiile dintre persoanele publice și cele care nu se află în lumina reflectoarelor să funcționeze. S-a mai întâmplat asta și nu exclud să am o relație cu cineva care nu se află în industria cinematografică. Ar fi drăguț să se petreacă asta", a fost mărturisirea surpinzătoare a actriței. 

Sursă foto: Gettimages

Vezi și: Jennifer Aniston
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies