Jennifer Aniston recunoaște că a întors spatele apropiaților care nu s-au vaccinat anti-Covid

Jennifer Aniston recunoaște că a întors spatele apropiaților care nu s-au vaccinat anti-Covid
Jennifer Aniston nu acceptă compromisuri când vine vorba de Covid-19. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 August 2021
Data actualizare: 04 August 2021
Jennifer Aniston a făcut o alegere grea în pandemie și și-a redus numărul de prieteni și cunoscuți. Actrița spune că le-a întors spatele celor care nu au înțeles importanța vaccinării anti-Covid.

Jennifer Aniston a fost mereu un susținător al purtării măștii de protecție și al respectării măsurilor sanitare în pandemie. Actrița de 52 de ani a dezvăluit că a renunțat la o serie de oameni din anturajul ei care au refuzat să accepte existența riscului reprezentat de virusul ucigaș și să se vaccineze anti-Covid.

Mai există încă un grup mare de oameni care sunt împotriva vaccinului sau care nu acceptă realitatea. Este o rușine”, a mărturisit actrița în interviul acordat revistei InStyle, ediția de septembrie.

Am piedut câțiva oameni din rutina mea săptămânală, care au refuzat sau nu au dezvăluit (dacă s-au vaccinat sau nu – n. red.). Cred că este este o obligație morală și profesională să te informezi, de vreme ce nu suntem încapsulați și testați în fiecare zi. E dificil, deoarece fiecare are dreptul la propria opinie – dar multe opinii nu se fundamenteză pe nimic altceva decât pe frică și propagandă”, a mai spus Jennifer Aniston.

Luna trecută, Jennifer Aniston a scris pe Instagram că purtarea măștilor de protecție nu ar trebui să fie o dezbatere.

Această recomandare simplă și efectivă a fost politizată pe spatele oamenilor. Și nu ar trebui să fie o dezbatere”, a scris actrița.

Nu toți admiratorii ei au fost de acord cu recomandarea actriței, unii mărturisind că nu poartă mască și nu că nu le pasă de ce spun autoritățile.

Nu port mască, nu-mi pare rău și nu-mi pasă deloc”, a scris o urmăritoare.

Măștile nu-ți salveză viața. Spălatul pe mâini, să stai acasă când ești bolnav și să ai bun simț salvează vieți”, a scris altcineva.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!