Jennifer Gates este însărcinată! Cum s-a fotografiat fiica miliardarului

Jennifer Gates este însărcinată! Cum s-a fotografiat fiica miliardarului
Citeste mai mult despre: Jennifer Gates, Bill Gates, Nayel Nassar,
Data publicarii: 25 Noiembrie 2022
Data actualizare: 25 Noiembrie 2022
Jennifer Gates, fiica confondatorul Microsoft, și partenerul său de viață, Nayel Nassar, sunt pe cale să devină părinți! 

Jennifer Gates și soțul său au anunțat, pe rețelele de socializare, că se pregătesc să devină părinți. Vestea a fost o mare surpriză atât pentru cei care îi urmăresc, cât și pentru prieteni și familie. Printre miile de comentarii strânse la fotografiile în care își etalează burtica de gravidă, Jennifer a primit un mesaj public și de la mama sa.

Melinda Gates, fosta soție a miliardarului, a comentat la imaginile publicate de fiica sa: „Nu aș putea fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să văd cum deveniți părinți”.

Bill și Melinda Gates au divorțat după 27 de ani de căsnicie

Confondatorul Microsoft a anunțat, anul trecut, că se va despărți de soția lui, Melinda Gates, după nu mai puțin de 27 de ani de mariaj. Atât miliardarul, cât și fosta parteneră, au ales să facă neașteptatul anunț pe Twitter, publicnd un mesaj emoționant.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre.

Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, a fost mesajul celor doi la vremea respectivă.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Pericolul asuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies