Jennifer Lopez, sesiune de meditație pe plajă. Cum a fost surprinsă de paparazzi

Jennifer Lopez, sesiune de meditație pe plajă. Cum a fost surprinsă de paparazzi
Autor: Redactia
Data publicarii: 10 Iulie 2020
Data actualizare: 10 Iulie 2020
Pe 24 iulie, Jennifer Lopez va împlini 51 de ani, dar vedeta pare că sfidează trecerea timpului. 

Nu puține au fost momentele în care diva latino a impresionat cu silueta sa, iar fanii au fost de părere că acum arată mai bine decât la 30 de ani. 

Fiecare parte a corpului vedetei este tonifiată ca la carte, bustul este ferm, urmele trecerii timpul sunt aproape inexistente. Se poate spune că vedeta a găsit elixirul tinereții.  

La aproape 51 de ani, Jennifer Lopez arată senzațional și look-ul său este unul natural. Dacă s-a operat, nimeni nu știe și nici nu se vede.

Recent, paparazzii au surprins-o pe vedetă în timpul unei sesiuni de meditație pe plajă, în compania unei prietene. Fotografii s-au grăbit să imortalizeze momentul, cu atât mai mult cu cât ipostaza este de-a dreptul inedită. Sursa FOTO: Profimedia Images


Diva latino a purtat o pereche de colanți strălucitori, care în bătaia soarelui a sclipit intens și le-a îngreunat papaazzilor munca. Ținuta pe care Jennifer Lopez a purtat-o pe plaja din Hamptons i-a pus în evidență celebrul posterior, iat fotografii au fost acolo și au imortalizat momentele importante din timpul ședinței de meditație.  Sursa FOTO: Profimedia Images


Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

  • Sursa FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies