Jessica Alba, un model de eleganță și senzualitate. Imaginile în lenjerie intimă care i-au cucerit pe fani

Jessica Alba, un model de eleganță și senzualitate. Imaginile în lenjerie intimă care i-au cucerit pe fani
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 Ianuarie 2021
Data actualizare: 19 Ianuarie 2021
Jessica Alba este o prezență încântătoare nu doar pe covorul roșu, dar și în viața de zi cu zi. La 39 de ani, actrița și mama a trei copii este mereu atentă la felul în care arată, dorind să fie un model pentru fiicele ei. 

Recent, Jessica Alba a pozat pentru revista Women’s Health și a povestit despre rutina ei de îngrijire. Vedeta și-a etalat corpul tonifiat în ținute de culoare albă, printre care și un set de lenjerie intimă, care îi scoate în evidență corpul perfect. Fanii i-au lăsat mii de comentarii de apreciere, menționând că este sexy și feminină. 

În prezent, Jessica Alba spune că se antrenează de două sau patru ori pe săptămână, îndrăgind foarte mult exercițiile de pilates. În ce privește alimentația, actrița spune că patru zile pe săptămână are un meniu bazat pe fructe și legume (vegan) și nu beau alcool, în schimb vineri, sâmbătă și duminică, uită de reguli. 

Jessica Alba este căsătorită cu producătorul de film Cash Warren. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției ”Fantastic Four” (Cei patru fantastici). Cei doi educă împreună trei copii:  Hayes, în vârstă de 3 ani, Haven de 9 ani și Honor de 12 ani. 

Sursă foto: Getty Images,  Instagram jessicaalba

Vezi și: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies