Jet Li, transformat total la aproape 58 de ani. Cum arată actorul care a făcut senzație în filmele cu arte marțiale

Jet Li, transformat total la aproape 58 de ani. Cum arată actorul care a făcut senzație în filmele cu arte marțiale
sursa foto: ProfiMedia/Facebook
Citeste mai mult despre: jet li, cum arata, sotie jet li,
Data publicarii: 03 Aprilie 2021
Data actualizare: 14 Noiembrie 2021
La aproape 58 de ani, Jet Li este considerat unul dintre cei mai importanți actorii din ultimii 40 de ani, aparițiile sale din filmele cu lupte fiind un reper în cinematografie. 

Starul chinez a avut o carieră de succes, dar în ultima perioadă a luat o pauză pe plan profesional, apărând în mai puține producții, cea mai importantă fiind filmul ”Mulan”, lansat anul trecut. 

Jet Li a acceptat să joace în „Mulan” pentru a promova cultura chineză în lume, scrie sg.style.yahoo.com. Mai exact, a fost convins de fiica lui cea mică Jane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jet Li (@jetli)

Din 1999, actorul chinez este însurat cu Nina Li Chi, căreia îi mulțumeste de fiecare dată când are ocazia pentru felul în care are grijă de el și de familia lui.

”După ce am întâlnit-o pe Nina, am știut cu adevărat că este vorba despre dragoste, acea dragoste pentru care aș lăsa deoparte celebritatea și pentru care aș muri. Fiecare zi este plină de pasiune”, a declarat actorul.

Jet Li și Nina au împreună două fete, pe Jane și Jada. Actorul a mai fost căsătorit din 1987 până în 1990 cu Huang Qiuyan, cu care are încă două fete, pe Si și Taimi. 

În 2013, starul chinez a fost diagnosticat cu hipertiroidism, iar de atunci s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate, chiar dacă nu au fost foarte serioase. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies