Johnny Depp, colecție impresionantă de păpuși Barbie. Claudia Schiffer are la rândul ei o pasiune bizară! 

Johnny Depp, colecție impresionantă de păpuși Barbie. Claudia Schiffer are la rândul ei o pasiune bizară!
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 29 Septembrie 2021
Data actualizare: 29 Septembrie 2021
Vedetele de la Hollywood se află în mod constant în atenția publicului, însă în spatele ușilor închise duc vieți la fel de normale ca ale oricărui alt om. Mai mult decât atât, se pare că unele dintre ele obișnuiesc să colecționeze obiecte mai mult sau mai puțin comune, iar anumite colecții sunt impresionante!

Johnny Depp este cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. A interpretat cu succes rolul carismaticului pirat Jack Sparrow și a făcut adus la viață personaje inedite. Nimeni nu ar bănui însă că cel care creionează adesea imaginea unui băiat rău colecționează păpuși Barbie. A recunoscut-o chiar el, invitat în platoul emisiunii lui Jimmy Kimmel. 

O altă vedetă care are o pasiune mai puțin obișnuită este Claudia Schiffer. Ea îndrăgește enorm arahnidele și colecționează picturi în care apar păianjenii. 

La rândul său, Tom Hanks investește sume impresionante de bani pentru a-și îndeplini micile capricii. Actorul nu se uită la dolari atunci când este vorba despre mărirea colecției de mașini de scris vintage. 

Nici Paris Hilton nu se lasă mai prejos. Vedeta a mărturisit că iubește broscuțele și, ori de câte ori are ocazia, le capturează în borcane. A subliniat că le eliberează ulterior pentru că nu dorește să le facă niciun rău. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Cum faci bani pe TikTok?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies