Johnny Depp, scandal cu fosta soție. Amber Heard îi cere daune de 100 de milioane de dolari

Johnny Depp, scandal cu fosta soție. Amber Heard îi cere daune de 100 de milioane de dolari
Johnny Depp este încrezător că va ieși victorios din conflictul cu Amber Heard. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Septembrie 2020
Data actualizare: 02 Septembrie 2020
Johnny Depp este într-un mare... impas, după ce conflictul cu fosta soție a depășit orice imaginație. Amber Heard a deschis un nou proces și vrea să-l lase pe actor fără un dolar în buzunar.

Amber Heard, care a fost soția lui Depp în perioada 2015-2017, a deschis un nou proces pe numele actorului. Actrița îl acuză că a purtat o adevărată campanie de defăimare, plătind oameni și creând conturi false de social media pentru a o discredita. 

Amber Heard îi cere lui Johnny Depp daune de 100 de milioane de dolari, dublu față de pretențiile actorului, care și-a acuzat fosta parteneră de același comportament. Un proces similar a fost deschis de Depp la un tribunal din Virginia, în care actorul s-a plâns că a fost defăimat de fosta soție.

Un al treilea proces, inițiat de Amber Heard, se judecă acum în Marea Britanie. Cei doi s-au întâlnit față în față, la Înalta Curte din Londra, fiind audiați în dosarul de violență domestică deschis pe numele lui Johnny Depp.

Amber Heard, o „țintă” în social media 

Avocații actriței au explicat că Johnny Depp a controlat „zeci, dacă nu sute” de boți și conturi sociale cu scopul a de o denigra pe fosta lui parteneră. 

Aceste conturi sunt concepute pentru a-i face rău doamnei Heard și stilului ei de viață, fără a putea fi direct legate de domnul Depp”, se arată în documetele depuse la tribunal.

Conform Page Six, Amber Heard a deschis noul proces la 9 august, la puțin timp după ce s-a întors din Marea Britanie, unde a depus mărturie împotriva fostului soț, în dosarul de violență domestică.

Atunci, a povestit că a retrăit momentele urâte ale relației cu Johnny Depp.

A fost incredibil de dureros să retrăiesc destrămarea relației mele, să-mi văd motivele și adevărul meu puse la îndoială și cele mai traumatizante detalii din viața mea cu Johnny împărtășite în instanță și difuzate în întreaga lume. Îmi susțin mărturia din instanță și acum îmi pun toată încrederea în Justiția britanică”, a scris Amber Heard pe Instagram.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: El este Lorand, creatorul super măștilor de la The Masked Singer




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies