Joseph Baena, dezvăluiri emoționante despre momentul când s-a aflat că e fiul lui Schwarzenegger

Joseph Baena, dezvăluiri emoționante despre momentul când s-a aflat că e fiul lui Schwarzenegger
Data publicarii: 17 Februarie 2022
Data actualizare: 20 Februarie 2022
Joseph Baena, fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, a vorbit deschis despre momentul când s-a aflat public că e fiul celebrului actor și culturist de origine austriacă.

Acesta a mărturisit că avea 13 ani și că „viața lui s-a transformat complet” după puternica mediatizare internațională, menționează Menshealth.com. 

După mai bine de 10 ani de când s-a aflat cine e tatăl său, Baena și-a consolidat relația cu Schwarzenegger. Acum, fără doar și poate, sunt sprijin unul pentru altul, având în vedere puternicele lor afinități din domeniul culturismului și actoriei. 

Cei doi se antrenează zilnic în cadrul emblematicei săli Gold’s Gym. „Prima data când m-am antrenat cu el eram atât de nervos”, a recunoscut el. „Eram ca un observator, încercam să văd ce face și cum se comportă”. „Unul dintre lucrurile importante pe care le-am învățat de la tata a fost să nu am mentalitatea celor zece repetari”, a mai explicat Joseph. „Ci să încerc mereu să-mi depășesc limitele, să faci acele repetări suplimentare până când te epuizezi și șimți că nu mai ești”.

După cum poate mulți știu deja, Arnold a avut o aventură amoroasă cu fosta lui menajeră, Mildred Baena. Femeia a recunoscut că a rămas gravidă atunci când lucra ca şi menajeră, menționează câteva surse de investigaţii conduse de publicaţiile de peste Ocean, RadarOnline şi StarMagazine. "Am făcut sex neprotejat cu Arnold chiar în casa în care locuia. I-am dat naștere fiului meu în Guatemala". Un fapt și mai șocant este că menajera a rămas însărcinată tocmai când soţia fostului guvernator al statului California era gravidă cu cel de-al doilea fiu, Christopher.

Îmi aduc aminte foarte bine acea zi. Eram chiar în clasa a opta și am fost chemat (…). Mama mă aștepta afară și mi-a spus că trebuie să mergem și că toată lumea a aflat cine sunt de fapt, dar mai mult de atât că au aflat și cine este tatăl meu. Aveam 13 ani. La o vârstă ca asta corpul tău se dezvoltă; mintea ta se transformă. (…) Odată cu marea dezvăluire, viața mea s-a transformat chiar în fața ochilor mei”, a spus Joseph Baena în cadrul unui interviu online acordat publicației Men’s Health.

Mildred Baena i-a dat naștere fiului ei în octombrie 1996. La acea vreme, actorul din “Terminator” era căsătorit cu celebra jurnalistă Maria Shriver. Cu ea, Arnold are patru copii -  Katherine (32 de ani),  Christina (30 de ani), Patrick (28 de ani) și Christopher (24 de ani). Maria a divorțat de Arnold după 25 de ani de căsnicie, în decembrie 2021 procesul fiind oficial finalizat.

Sunt foarte motivat. Sunt fericit pentru relația mea cu tatăl meu. Dar sunt și mai fericit că reușesc să găsesc bucurie în ceea ce fac și că fac exact ce am visat mereu”, a spus în cadrul interviului Joseph Baena.

Mulți băieți se luptă să-și facă tatăl mândru sau încearcă să iasă din umbra tatălui lor. Dar atâta timp cât faci ceea ce vrei, atunci totul vine de la sine. Desigur, poate tipii aceia nu au tați atât de drăguți”, a mai declarat în glumă Joseph.

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!