Julia Chelaru se mărită a doua oară. Detalii despre nuntă:„Nu mai trăim timpurile alea”

Julia Chelaru se mărită a doua oară. Detalii despre nuntă: Nu mai trăim timpurile alea
Data publicarii: 05 Mai 2022
Data actualizare: 05 Mai 2022
Julia Chelaru, fosta membră a trupei Exotic, și-a refăcut viața după ce a divorțat de Bogdan Jianu, cu care a avut un mariaj de 17 ani. 

După divorțul de Bogdan Jianu, solista l-a întâlnit pe actualul ei logodnic. Bărbatul a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-au cunoscut.

„Am fost cerută, bineînțeles că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune? (…)

John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu”, a spus Julia Chelaru, pentru Fanatik.

Ce fel de nuntă își dorește acum Julia Chelaru

Artista se pregătește din nou de nuntă, una care va fi mai pe gustul ei decât prima. 

"La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică”, a mai explicat cântăreața.

Categoric va fi o nuntă la malul mării și va fi ceva așa mai pe natural, nu neapărat pompos. Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spun că mi-a displăcut, Doamne ferește!

A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa, dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi!” a precizat Julia Chelaru.

Julia Chelaru, despre divorțul de Bogdan Jianu: “Ne țineam de mână și plângeam. Apoi a venit notarul”

Vedeta a mărturisit care au fost cauzele separării de impresarul Bogdan Jianu și cum s-a desfășurat totul. 

"Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână", spune ea.

"A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun. Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură”, a mai spus solista.

Cât despre faptul că fostul soț s-a căsătorit cu una dintre prietenele lor, gimnasta Cătălina Ponor, Chelaru nu s-a declarat nici dezamăgită și nici surprinsă.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea".

"Nu mă mai miră nimic. Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a mai declarat fosta membră a trupei Exotic.

Foto Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!