• PRO TV
  • Jungkook de la BTS înregistrează recordul mondial pe Twitter și devine cel mai mare idol din 2020

Jungkook de la BTS înregistrează recordul mondial pe Twitter și devine cel mai mare idol din 2020

Jungkook de la BTS înregistrează recordul mondial pe Twitter și devine cel mai mare idol din 2020

BTS este cunoscută ca fiind o trupă care sparge recorduri, iar Jungkook a făcut-o din nou, devenind prima persoană din lume care a obținut peste două milioane de like-uri pe cinci dintre postările sale de pe Twitter.

În aprilie, Jungkook a egalat recordul lui Barack Obama, prin faptul că trei dintre tweet-urile sale au făcut două milioane de like-uri , iar acum și-a bătut deja propriul record.

Idolul a primit un număr halucinant de like-uri pe cinci dintre tweet-urile sale din contul @BTS_twt al trupei. Unul dintre tweet-urile la care a rezonat cel mai mult cu fanii a fost cover-ul Never Not de Lauv, care a înregistrat un alt record, acumulând un milion de vizualizări la doar 10 minute după ce a fost postat.

Postarea respectivă a devenit, de asemenea, cel mai rapid tweet al unui artist coreean care a atins două milioane de aprecieri și este în prezent a șasea postare cea mai apreciată pe site-ul de socializare din toate timpurile. În top de mai află un clip al melodiei sale Decalcomania, dar și un videoclip în care dansează alături de cântăreața Bad Guy, Billie Eilish.

Influența lui Jungkook nu se sfârșește aici, deoarece el a fost declarat și cel mai căutat idol K-Pop pe Google și YouTube pentru primul trimestru al anului 2020.
 

Foto: Getty

 Trending Review cu Daragiu 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni