Justin Bieber, imagini fierbinți de la plajă, alături de soția lui

Justin Bieber, imagini fierbinți de la plajă, alături de soția lui
Data publicarii: 08 Iulie 2022
Data actualizare: 08 Iulie 2022
Justin Biber a fost văzut zâmbind pentru prima oară de când a primit un diagnostic dur: sindromul Ramsay Hunt, care i-a paralizat jumătate de față.

În urmă cu o lună, Justin Bieber și-a amânat toate concertele și le-a dezvăluit că suferă de un sindrom care i-a paralizat jumătate de față. “Bună tuturor. Am vrut să vă informez despre ce se întâmplă (...) Am acest sindrom numit sindrom Ramsay Hunt și este de la un virus care îmi atacă nervii din ureche și nervii faciali și mi-a cauzat paralizia feței”, spunea atunci cântărețul. 

Pare că artistul se simte mai bine și profită de perioada de pauză pe care a luat-o, dar și de soare și se bucură de timp petrecut alături de soția lui, Hailey Bieber.

Cei doi au mers recent să facă plajă, alături de prietenii lor Usher Raymond, Jason Kennedy și Lauren Scruggs.

Justin și Hailey nu s-au putut abține și chiar și în public au avut momente de tandrețe, pe semne că lucrurile nu s-au schimbat foarte mult în relația lor. 

Ce este sindromul Ramsay Hunt, afecțiunea cu care se confruntă Justin Bieber

Sindromul Ramsay Hunt este o tulburare neurologică rară care apare atunci când virusul varicelo-zosterian infectează un nerv al capului în apropierea urechii interne. După ce a avut varicela în copilărie sau zona zoster ca adult, virusul poate rămâne latent în organism. 

Sursă foto: Getty Images/Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!