Kamara strânge bani pentru tratamentul fiului său bolnav. „Leon e un campion”

Kamara strânge bani pentru tratamentul fiului său bolnav. Leon e un campion
Kamara luptă în fiecare zi pentru a-l face bine pe Leon. FOTO: colecție personală
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Februarie 2020
Data actualizare: 07 Februarie 2020
După 6 transplanturi de celule stem efectuate în Turcia, fiul lui Kamara se pregătește de noi intervenții în Spania și Statele Unite ale Americii. Micul Leon are nevoie de ajutor din partea oricui este dispus să-l ofere.

Kamara Ghedi a demarat o campanie de strângere de fonduri în mediul online pentru a completa necesarul de tratament al fiului său. Diagnosticat cu tetrapareză spastică, Leon a făcut progrese însemnate după intervențiile din Turcia.

„Leon e un Campion. Un Învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în 3 ani. Tratamentele cu Celule Stem, împreună cu Kinetoterapie și cu Ergoterapie, au dat rezultate mari. Acum urmează alți pași: Miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis, și apoi Rizotomia Dorsală în Statele Unite, la Doctorul Park. Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui cu Voia Bunului Dumnezeu. A ști să fii om înseamnă, mai întâi de toate, să te uiți în jurul tău și să faci atât bine cât poți. A face bine e o filozofie de viață”, a scris Kamara pe Facebook, unde a demarat strângerea de fonduri.

Miofibrotomia este o metodă de tratament pentru copiii cu probleme cauzate de paralizie cerebrală. Intervenția presupune incizii subcutanate la nivelul mușchiului spastic, sub anestezie generală, cu un bisturiu special.

Rizotomia dorsală este o procedură neurochirurgicală, adițională la tratamentul consacrat. Rizotomia poate reduce permanent spasticitatea (crampele) și îmbunătăți activitatea motorie.

Fiul lui Kamara împlinește 6 ani în luna mai a acestui an. El s-a născut prematur, la 8 luni, și la doar șase ore de la naștere a făcut stop cardio-respirator. De atunci, micuțul luptă pentru viața lui.

Vezi și VIDEO: Kamara, despre problemele de sănătate pe care le are fiul lui încă de mic copil
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!