Kanye West și John Legend au rupt prietenia din cauza convingerilor politice diferite

Kanye West și John Legend au rupt prietenia din cauza convingerilor politice diferite
Kanye West și John Legend, în 2015. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Kanye West, Donald Trump, john legend,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 August 2022
Data actualizare: 05 August 2022
John Legend nu-l mai consideră prieten pe colegul de breaslă Kanye West, după ce acesta din urmă l-a susținut pe față pe Donald Trump. Cei doi au rupt relația de prietenie care îi lega de ani buni.

John Legend a dezvăluit că el și Kanye nu mai sunht apropiați, din cauza convingerilor politice total opuse. Artistul s-a confesat în podcastul The Axe Files al consultantului politic David Axelrod, găzduit de CNN.

Motivul? „Noi am fost, public, în dezacord în legătură cu candidatura lui pentru pentru funcție (de președinte al SUA – n. red.) și cu sprijinirea lui Trump”, a spus John Legend.

El s-a supărat că eu nu i-am susținut candidatura la președinția SUA – din motive ușor de intuit”, a adăugat soțul lui Chrissy Teigen.

Kanye a fost un susținător direct al președintelui Donald Trump și, nu de puține ori, s-a afișat alături de acesta, inclusiv îmbrățișându-l în Biroul Oval de la Casa Albă.

În schimb, John Legend și-a manifestat sprijinul pentru Joe Biden la alegerile din 2020, lucru care a adâncit prăpastia dintre cei doi.

Kanye West, care și-a anunțat propria candidatură la alegerile prezidențiale 2020, a fost dezamăgit de sprijinul scăzut de care s-a bucurat din partea cunoscuților din showbiz. 

Unul dintre oamenii care s-au opus candidaturii sale a fost chiar soția Kim Kardashian, care i-a întors spatele din această cauză. Cei doi au divorțat la scurt timp după.

Fotografi: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies