Karmen a vorbit despre presupusa despărțire de iubit: “Dragilor, a venit momentul adevărului”

Karmen a vorbit despre presupusa despărțire de iubit:  Dragilor, a venit momentul adevărului
Citeste mai mult despre: Karmen,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 20 Ianuarie 2020
Săptămânile trecute, presa mondenă din țara noastră a notat că artista Karmen și iubitul ei, Bogdan, s-ar fi despărțit, deoarece pozele în care apăreau împreună dispăruseră de pe Instagram.

Karmen nu a vorbit despre presupusa despărțire, însă în urmă cu doar câteva zile a vrut să facă unele lămuriri.

Citește și

“Dragilor, a venit momentul adevărului. Momentul în care vreau să discutăm despre un subiect pe care l-am evitat câteva zile, pentru că mie mi s-a părut prostesc, inutil de discutat. Mi s-a părut că trăim într-o lume idioată. Nu ne-am despărțit și nu ne vom despărți niciodată”, a spus Karmen pe Instagram.

Aceasta a fost completată de iubitul ei, care a afirmat că ei s-au mutat într-o casă nouă, iar informațiile potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu au apărut chiar în ziua în care s-au mutat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on

“Eu am preferat să nu mai fie poze cu mine pe Instagram și cu fetița noastră, pentru că eu sunt o fire care preferă mai mult intimitatea decât alte persoane și am rugat-o pe Carmen să arhiveze pozele cu noi. Ne iubim mai mult ca niciodată. Vreau să înțelegeți că ne iubim mai mult ca niciodată, mai ales că avem o fetiță superbă. Poate mulți s-ar bucura să ne despărțim”, a spus Bogdan.

foto: Instagram Karmen

Vezi și: Karmen, noi proiecte in muzica
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies