Kate Moss, dezvăluiri incredibile despre colierul cu diamante primit de la Johnny Depp

Kate Moss, dezvăluiri incredibile despre colierul cu diamante primit de la Johnny Depp
Kate Moss și Johnny Depp în 1995. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Kate Moss, diamante, Johnny Depp,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Septembrie 2022
Data actualizare: 01 Septembrie 2022
Kate Moss a purtat diamante de zeci de milioane de dolari, de-a lungul vieții, însă primele pe care le-a primit au o valoare sentimentală mare și o poveste nemaiîntâlnită. Iubitul ei de atunci, Johnny Depp, i le-a dăruit într-un mod neașteptat.

Kate Moss și Johnny Depp au mers împreună la Premiile CFDA Fashion Awards din 1995, unde ea a strălucit într-o rochie albă semnată John Galliano și cu pantofi cu toc Manolo Blahnik.

La ținuta elegantă a adăugat un colier cu diamante dăruit de Johnny Depp, primele diamante pe care le primise până atunci. 

Supermodelul de 48 de ani și-a amintit povestea incredibilă a colierului cu diamante, care a ajuns la ea într-un mod neconvențional. Se pare că Depp a ascund bijuteriile în posteriorul său, însă Moss nu a explicat rațiunea acestui gest.

Au fost primele diamante pe care le-am avut vreodată. Le-a scos din crăpătura fundului său”, a mărturisit Kate Moss, într-un filmuleț publicat de British Vogue.

Ea a povestit că, într-o seară premergătoare evenimentului, cei doi au fost la cină, unde el i-a spus că are ceva pentru ea, dar pentru a intra în posesia cadoului trebuia să-i inspecteze posteriorul.

Mi-am pus mâna pe pantalonii lui și am scos un colier cu diamante. Colierul ăla cu diamante”, a arătat Moss spre o fotografie de la evenimentul din 1995.

Kate Moss și Johnny Depp au fost împreună în perioada 1994-1998. Recent, ea a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp, la procesul intentat de actor fostei soții, Amber Heard. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Kate Moss, la Premiile Consiliului Creatorilor de Modă din America (CFDA Fashion Awards) într-o rochie albă John GallianoVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies