Katherine Schwarzenegger, decizie radicală în legătură cu fiica ei: „Este important pentru mine și soțul meu”

Katherine Schwarzenegger, decizie radicală în legătură cu fiica ei: bdquo;Este important pentru mine și soțul meu
Katherine Schwarzenegger este la primul copil. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Aprilie 2021
Data actualizare: 01 Aprilie 2021
Fanii starului Arnold Schwarzenegger nu vor avea ocazia de a o vedea la față pe nepoata acestuia, pe rețelele sociale. Fiica actorului, care a născut în urmă cu 7 luni, a decis să nu-și expună fata minoră în mediul online. Ce motiv are Katherine Schwarzenegger.

Fiica lui Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că a decis, împrenă cu soțul ei, actorul Chris Pratt, să o țină departe pe Lyla de rețelele sociale. Cei doi nu vor să o expună mediatic pe fiica lor e 7 luni, iar explicația ține de educația pe care ea a primit-o în copilărie.

Cred că unul dintre cele mai mari cadouri pe care părinții ni le-au dat vreodată, mie și fraților mei, este darul vieții private și de a avea o educație cu adevărat normală, sau cât mai normală cu putință. Ni s-a permis să fim propriile noastre persoane și să avem propria noastră identitate, să alegem să pășim în orice formă de viață publică atunci când ne-am simțit confortabil”, a spus Katherine Schwarzenegger, conform today.com.

Scriitoarea de 31 de ani a precizat că pentru ea și soțul ei este foarte important să le ofere copiilor lor aceeași viață privată de care a beneficiat ea și de a nu le-o expune ostentativ pe rețelele sociale.

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt s-au căsătorit în iunie 2019, în Montecito, California. În august 2020, ea a născut o fetiță, pe care au botezat-o Lyla Maria. Bunicul ei, celebrul Arnold Schwarzenegger, a fost extrem de fericit la aflarea veștii încât a fumat o țigară de foi în cinstea fetei.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodată lucruri urâte!

FULLSCREEN
Katherine Schwarzenegger, decizie radicală în legătură cu fiica ei: „Este important pentru mine și soțul meu”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies