Katie Piper, la spital din cauza unei leziuni apărute în ochiul stâng

Katie Piper, la spital din cauza unei leziuni apărute în ochiul stâng
Katie Piper găsește puterea de a zâmbi, în ciuda suferinței sale. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 August 2022
Data actualizare: 17 August 2022
Chinul continuă pentru Katie Piper, vedeta de televiziune din Marea Britanie care, în 2008, a fost atacată cu acid sulfuric la comanda fostului ei iubit. Fostul fotomodel a dezvăluit că medicii i-au descoperit o gaură în ochiul stâng, grav afectat după incidentul terifiant de acum 14 ani.

Katie Piper (38 de ani) a ajuns de urgență la spital la începutul acestei săptămâni după ce a sesizat o nouă leziune la ochiul stâng. Vedeta a fost operată de urgență și se află în afara oricărui pericol.

Ea a dezvăluit pe rețelele sociale că a intrat în panică atunci când soțul ei a descoperit o leziune suspectă a ochiului care i-a fost grav afectat de atacul din 2008.

Sâmbătă, soțul meu a observat un mic cerc negru în ochiul meu orb, eram încântată crezând că am din nou o pupilă, dar până duminică ochiul meu stâng era extrem de dureros și nu putea tolera lumina, așa că l-am bandajat și am pus totul pe seama unor răni vechi. Sunt obișnuită să fiu într-un anumit nivel de disconfort și m-am dus la muncă”, a scris Katie pe Instagram.

Însă, pata cea neagră de pe ochi s-a dovedit a fi o gaură în toată regula, fapt confirmat de medicul specialist care îi urmărește afecțiunea. Luni, ea a fost operată din nou, ajungând la un număr impresionant de intervenții: peste 400.
 

Katie Piper, atacată în plină stradă cu acid sulfuric

În martie 2008, Katie Piper a fost victima unui atac mârșav pus la cale de fostul ei iubit, Daniel Lynch, care a plătit un bărbat să o stropească cu acid sulfuric. Răzbunarea fostului partener a adus-o pe Katie în pragul morții, însă ea a scăpat cu viață. 

Acidul sulfuric care a fost aruncat spre fața ei i-a provocat arsuri grave, inclusiv la nivelul cavității bucale. Ochiul stâng a fost pierdut complet, fiindcă vedeta a orbit imediat după asalt.

Daniel Lynch și complicele său au fost arestați la scurt timp, grație unor imagini surprinse de camerele de supraveghere. Fostul partener al lui Katie Piper a primit două condamnări de închisoare pe viață, însă poate fi eliberat după 16 ani de detenție. Complicele său a fost condamnat pe viață, însă în 2018 i-a fost aprobată eliberarea condiționată.

Katie Piper și-a refăcut viața cu un bărbat, tâmplar de meserie, cu care are două fete. 

Atee convinsă, Katie Piper s-a convertit la Creștinism după atacul suferit.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!