Kelly Ripa a leșinat în timp ce făcea dragoste cu Mark Consuelos

Kelly Ripa a leșinat în timp ce făcea dragoste cu Mark Consuelos
Citeste mai mult despre: Kelly Ripa, Mark Consuelos, sex,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 14 Septembrie 2022
Data actualizare: 15 Septembrie 2022
Kelly Ripa a povestit că a fost transportată de urgență la spital după ce a leșinat în timpul sexului. Soțul ei, Mark Conseulos, a tratat situația destul de detașat, lucru care a deranjat-o pe actriță.

Ripa a explicat că incidentul a avut loc la sfârșitul anilor 1990, când ea și Consuelos erau proaspăt căsătoriți și la doar câteva luni după ce ea a născut primul copil. 

Ea a povestit, în cartea sa, că starea de leșin nu s-a întâmplat deoarece momentul ar fi fost unul fenomenal, ci din cauza a două chisturi pe care actrița le avea la ovare, însă de care nu știa până în acel moment. Cu toate că ea a numit momentul unul traumatizant, soțul său nu a avut aceeași reacție. Aceasta a dezvăluit că bărbatul s-a amuzat în primă instanță, fapt ce a deranjat-o pe vedetă.

„Mă uitam la imaginile neclare de pe ecran, la rămășițele chinului meu ovarian, iar Mark era destul de amuzat. Cred că deși sexul poate fi unul traumatizant, unul dintre noi nu se descurajează”, a spus ea.

Chiar dacă se afla pe patul de spital, celebrei actrițe nu i-a fost teamă să îi reproșeze soțului său un aspect referitor la vestimentația ei. Acesta o îmbrăcase, pe fugă, într-un tricou cu croială franțuzească, roșu „f*** me” Manolo Blahniks și o pereche de pantaloni supradimensionați de la Juventus.

„De asemenea, iată-l pe soțul meu, care este, îndrăznesc să spun, stilat, bine îmbrăcat în orice moment și, totuși, pe mine m-a îmbrăcat ca pe o prostituată”,
a spus ea.

Din fericire, Kelly Ripa și-a revenit complet și a susținut că nu îl va mai lăsa pe soțul ei să o îmbrace!

Sursă foto: Kelly Ripa/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies