Kim Cattral a stârnit imaginația fanilor cu vechea reclamă pentru Nintendo: "Există mulți bărbați în viața mea"

Kim Cattral a stârnit imaginația fanilor cu vechea reclamă pentru Nintendo: Există mulți bărbați în viața mea
Data publicarii: 07 Mai 2020
Data actualizare: 07 Mai 2020
"Voi găsi întotdeauna timp pentru Mario", a postat Kim Cattrall pe Twitter ca răspuns la reclama din 2012 pentru Nintendo. 

Miercuri, Cattrall, în vârstă de 63 de ani, le-a stârnit imaginația fanilor pe Twitter când reclama pentru Nintendo 2012 a reapărut, arătând-o în pielea celebrului personaj din Sex and the City, Samantha Jones. În reclamă, Cattrall se bucură de petrecerea timpului cu  personajul de jocuri video Mario, prin intermediul Nintendo 3DS.

"Mi-am pierdut complet mințile la această reclamă Nintendo unde Kim Cattrall este excitată de Mario?!?!?" , a postat Marc Snetiker, un boss de la Netflix.

Cattrall a răspuns hilar la tweet, scriind: „Voi găsi întotdeauna timp pentru Mario”, făcând referire la una dintre replicile ei din reclamă.

În reclamă, Cattrall le spune telespectatorilor: „Am descoperit un nou mod de a mă bucura de timpul liber”, în timp ce deschide dispozitivul pentru a reda Super Mario 3D Land.

„Merg în aventuri magice cu un anume Mario”, continuă Cattrall. "Și ghiciți ce? El se îmbracă total."

„Există mulți bărbați în viața mea”, spune Cattrall, amintind de ceva ce ar spune Samantha.

"Dar pentru câteva minute sau câteva ore, voi găsi întotdeauna timp pentru Mario", spune Cattrall în clip, în timp ce pune 3DS-ul în poșetă înainte de a face cu ochiul la aparatul foto.

Personajul Samantha din Sex and the City, interpretat de Kim Cattrall, era foarte cunoscut pentru dispoziția ei de a flirta.

Cattrall a jucat în serial alături de Sarah Jessica Parker în toate cele șase sezoane din 1998 până în 2004.

În ianuarie, Cattrall a dezvăluit că se va întoarce la TV. Actrița va apărea și va produce noul serial Fox Filthy Rich, care este și primul său proiect pentru TV.
 

Pe protvplus.ro puteți vedea toate emisiunile preferate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies