Kim Kardashian, amendată cu 1.26 milioane de dolari, după ce a promovat o criptomonedă pe Instagram

Kim Kardashian, amendată cu 1.26 milioane de dolari, după ce a promovat o criptomonedă pe Instagram
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 03 Octombrie 2022
Data actualizare: 03 Octombrie 2022
Kim Kardashian se află într-un adevărat scandal! Vedeta a promovat o criptomonedă pe contul său de Instagram, în schimbul sumei de 250.000 de dolari. Aceasta nu a dezvăluit faptul că a primit bani pentru postarea mai multor fotografii și InstaStory-uri, iar Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare SUA (SEC) a amendat-o cu o sumă uriașă!

Kim Kardashian a postat de-a lungul timpului mai multe fotografii și mesaje prin care promova o criptomonedă extrem de cunoscută, EthereumMax. Deși a marcat postările ca fiind parteneriate plătite, aceasta nu a menționat niciodată suma pe care a primit-o. Din această cauză, SEC a amendat-o cu peste 1 milion de dolari și a considerat că hashtag-ul #AD nu a fost suficient.
 

„Acest caz este un memento ca, atunci când celebrități sau influencerii susțin oportunități de investiții, inclusiv titluri de cripto active, nu înseamnă că acele produse de investiții sunt potrivite pentru toți investitorii", a spus președintele SEC, Gary Gensler.


"Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile și oportunitățile potențiale ale unei investiții în lumina propriilor obiective financiare.", a adăugat acesta, potrivit CNN.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: De ce să nu te căsătorești anul acesta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies