Kim Kardashian și-a angajat avocat pentru a divorța de Kanye West

Kim Kardashian și-a angajat avocat pentru a divorța de Kanye West
Kim Kardashian și Kanye West au 4 copii. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Ianuarie 2021
Data actualizare: 06 Ianuarie 2021
Ea nu mai poartă verigheta, iar el a petrecut Sărbătorile de iarnă departe de familia lui. Kim Kardashian și Kanye West sunt în pragul divorțului, spun apropiați ai familiei lor.

Kim Kardashian este gata să se despartă de Kanye West, motiv pentru care a angajat un avocat specializat în despărțiri celebre. „Păstreză aparențele, dar totul s-a terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt în mijlocul negocierilor”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Conform apropiaților, starleta nu mai poartă verigheta, iar Kanye a petrecut Sărbătorile de iarnă la ferma sa din Wyoming, departe de familie.

Zvonuri despre despărțirea celor doi au apărut încă de anul trecut, când a ieșit la lumină că rapperul suferă de tulburări bipolare. Potrivit surselor din anturajul lor, Kim s-a săturat de episoadele depresive și maniacale ale soțului ei.

Nici Kanye nu e mulțumit de familia soției lui, căreia îi reproșează că a încercat să-l interneze forțat la psihiatrie.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în mai 2014, în Florența. Împreună au 4 copii, dintre care ultimii doi au venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

Divorțul dintre cei doi va fi o luptă acerbă pentru avere și custodia copiilor. Deși amândoi stau bine financiar, în caz de separare Kim are dreptul la jumătate din averea soțului ei. Azi, Kanye West are o avere de 3,2 miliarde de dolari, în timp ce Kim Kardashian a acumulat 900 de milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Noi detalii au ieșit la iveală despre disputa dintre Taylor Swift și Kanye West
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies