Sfârșit tragic pentru o actriță din filmele pentru adulți: S-a aruncat de la etaj cu o monedă în mână

Sfârșit tragic pentru o actriță din filmele pentru adulți: S-a aruncat de la etaj cu o monedă în mână
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Iulie 2021
Data actualizare: 27 Noiembrie 2021
Kristina Lisina, cunoscută sub numele de Kris the Foxx în producțiile pentru adulți, a murit la doar 29 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 22 al unei clădiri.

Tânăra se afla în Saint Petersburg (Rusia) atunci când a murit, oamenii legii afirmând că aceasta a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce intra într-un hotel din cartierul Nevsky, iar apoi trupul ei a fost descoperit pe asfalt.

Din câte se pare, în mâna Kristinei Lisina a fost descoperită o monedă pe care era inscripționat mesajul „Mereu în inima mea”, pe care o primise de la iubitul ei, Rustam M. Tot acesta este și cel care a anunțat decesul actriței XXX.

„Iubita mea, Kristina Lisina, cunoscută şi sub numele de Kris the Foxx, a murit. Avem nevoie de bani, între 70 şi 80 de mii de ruble. Îi rugăm, pe toţi cei care nu rămân indiferenţi, să ajute financiar”, a spus bărbatul pe rețelele de socializare.

Presa din Rusia notează că actrița Kris the Foxx își cumpărase recent un apartament în clădirea din care s-a aruncat și că se simțea singură, avea nevoie de mai multă iubire și își dorea să își întemeieze o familie.

foto: Instagram Kris the Foxx

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies