Kylie Jenner nu mai arată așa. Transformarea prin care a trecut vedeta

Kylie Jenner nu mai arată așa. Transformarea prin care a trecut vedeta
Sursa FOTO: Instagram
Data: 30 Iunie 2020
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că orice schimbare de look sau tranformare prin catre Kylie Jenner stârnește un val de reacții atât în presa mondenă, cât și în mediul online. 

La vârsta de 22 de ani, Kylie Jenner este un adevărat model pentru milioane de tinere din întreaga lume, iar stilul pe care promovează este adesea adoptat de fanele dornice să arate precum mebra clanului Kardashian. 

Kylie Jenner este adepta transformărilor radicale, vedeta trecând cu ușurință de la părul brunet, la cel blond sau chiar la alte nuanțe ceva mai îndrăznețe. De fiecare dată, alegerile sale sunt aplaudate de susținători și complimentele nu întârzie să apară pe rețelele de socializare.

De data aceasta, Kylie a încântat audiența cu o fotografie în care apare cu părul colorat într-o nuanță de roz, numită de specialiștii în frumusețe "Cotton Candy Pink". Fotografia publicată pe Instagram a strâns peste 7.5 milioane de like-uri în mai puțin de 15 ore de la publicare, semn ca noul look i-a cucerit pe fani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

can you guess my favorite color

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner) on


În fotografie, Kylie Jenner apare purtând și un sutien extrem de sexy, în aceeași culoare pastel ca a părului. Ipostaza în care s-a pozat nu a putut fi ignorată de cei care i-au vizitat profilul. 

Complimentele au fost numeroase, iar nuanța părului lui Kylie Jenner va deveni cu siguranță una dintre preferatele acestei veri, dând naștere unui nou trend în materie de hairstyling. 


FULLSCREEN
Kylie Jenner nu mai arată așa. Transformarea prin care a trecut vedeta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO