La Întrebarea Mesei Rotunde, Jesus del Cerro a răspuns la întrebări incomode, dar a și mănâncat ceva "imposibil de gustat"

La Întrebarea Mesei Rotunde, Jesus del Cerro a răspuns la întrebări incomode, dar a și mănâncat ceva  imposibil de gustat
Data: 01 Octombrie 2020
Jesús del Cerro reprezintă un reper al cinematografiei şi televiziunii, atât în Romania cât şi în Spania, iar producții la care a fost regizor, precum Hawaii, Vlad sau Miami Bici au o mulțime de fani.    


Dar cum ar fi dacă regizorul acestor producții a fi rugat să facă un TOP, de la cel mai bun, la cel mai prost film dintre acestea trei? Numai la Întrebarea Mesei Rotunde cineva poate să îi ceară lui Jesus del Cerro așa ceva! Pentru că acesta este show-ul exclusiv de pe Pro Tv Plus în care, săptămânal, Alex Daragiu provoacă o vedetă să aleagă: răspunde la întrebări incomode sau mănâncă ce e pe farfurie!


 

Jesus del Cerro a ales să realizeze acest top incomod, a și argumentat alegerea și a evitat să mănânce smoothie de pește crocant. În show-ul realizat de Daragiu afli și care este ierarhia realizată de regizor! Cu o întrebare incomodă, Jesus del Cerro l-a făcut însă pe Alex Daragiu să mănânce mucegai în zeamă de gândac, un “deliciu tradițional”și "o experiență dureroasă”. 

Regizorul nu a reușit însă să evite "saliva de alpaca" pentru că Daragiu l-a încuiat cu o întrebare care l-a pus în încurcătură. Ce alte provocări a mai primit și cum s-a descurcat, vedeți la Întrebarea Mesei Rotunde!

FOTO: PRO TV PLUS




VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies