Lady Gaga, fotografie rară alături de mama ei! Cum arată Cynthia Germanotta la 67 de ani

Lady Gaga, fotografie rară alături de mama ei! Cum arată Cynthia Germanotta la 67 de ani
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
Toată lumea o știe pe Lady Gaga, puțini știu însă cum arată mama artistei. Cynthia Germanotta a împlinit 67 de ani la sfârșitul verii, dar pare sora mai mare a lui Lady Gaga, nicidecum mama ei. 

Cântăreața a postat o fotografie rară alături de mama ei și un îndemn pentru fanii de pe Instagram. 

“Azi i-am dat mamei mele o floare! #Fiibun. Cercetările fundației Born This Way arată că un act mic de bunătate poate face diferența. Sper că vă veți alătura inițiativei mele și veți face un act de bunătate oricât de mic. Cu dragoste, eu și mama”, a scris cântăreața pe contul de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Born This Way este fundația pe care artista și mama ei au înființat-o în anul 2012. Cynthia Germanotta este președintele fundației și este cunoscută pentru actele sale de caritate. 

“Este ceva foarte personal pentru noi și are legătură cu problemele prin care Stefani (n.r numele real al artistei) a trecut în adolescență. Își dorește o lume în care tinerii să fie mult mai bine pregătiți să lupte cu problemele pe care le au decât a fost ea”, declara mama artistei în 2012, la scurt timp după ce fundația a luat naștere. 

Lady Gaga nu a avut o copilărie ușoară și chiar le-a mărturisit fanilor că s-a luptat ani buni cu depresia. Artista a fost victima bullying-ului la școală, iar asta a afectat-o enorm. 

La 67 de ani, mama artistei este într-o formă fizică de invidiat. Fotografia postată de Lady Gaga a adunat în mai puțin de 10 ore peste 1,2 milioane de aprecieri. 

“Sunteți amândouă atât de frumoase!”, “Arată ca un înger!”, “Parcă ați fi gemene!” “Două femei absolut superbe”, “Voi două răspândiți dragoste și raze de soare”, sunt câteva dintre complimentele făcute de internauți. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies