Laura Boghiu (Visuri la cheie) are o soră geamănă, de care e nedespărțită. Ce grozăvii făceau în liceu

Laura Boghiu (Visuri la cheie) are o soră geamănă, de care e nedespărțită. Ce grozăvii făceau în liceu
Laura Boghiu este noul arthitect de la Visuri la cheie. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 August 2019
Data actualizare: 30 August 2019
E la primul ei sezon de Visuri la cheie și a trăit deja emoții cât pentru o viață întreagă. Laura Boghiu, expert în amenajări interioare, ne-o prezintă pe sora ei geamănă.

Oana și Laura Boghiu s-au născut în aceeași zi acum 31 de ani, iar de atunci sunt nedespărțite. Până și meseria au vrut s-o aibă la fel, astfel că cele două activează în universul frumos al design-ului de interioare.

La evenimentul de lansare a grilei de toamnă  a PRO TV, Laura Boghiu ne-a dezvăluit câteva lucruri neștiute despre sora ei geamănă, Oana.

„Da, suntem gemene și semănăm foarte bine. Suntem împreună, de când ne-am născut până azi, inclusiv firma pe care o deținem e a noastră, a amândurora. A venit și ea la filmări la Visuri la cheie și m-am bucurat foarte tare. A fost un moment impresionant când ne-am văzut amândouă, și îmbrăcate la fel, machiate la fel. Mi-a dat idei pentru locuința pe care o renovam împreună cu colegii mei”, a spus Laura pentru PROTV.RO.

Sincer, nici noi nu mai știm care-i una și care-i cealaltă. FOTO: arhivă personală 

Cum a fost să lucrezi cu sora ta?

„A fost amuzant fiindcă la început am împins-o pe ea în față, să văd ce reacție au colegii și cei din echipa de filmare. Câțiva s-au prins și au zis: Bună, Oana! Alții au început să vorbească cu ea ca și cu mine. I-a plăcut și ei foarte mult acest rol. E la fel de implicată ca și mine, chiar dacă ea e acasă, iar eu la filmări.”

Obișnuiați să faceți schimb de roluri când erați mici? A funcționat?

„Da, am mai încercat. Nu prea a mers. O singură dată s-a dus în locul meu la o oră de informatică, în liceu. I-am zis să vină cu un 10, eu o așteptam în curte. Trebuia să am media 10, sau ceva de genul ăsta, dar ea a luat 9, ceea ce mi-a scăzut media. M-am supărat pe ea, dar cred că eu nu luam nici atât. De fapt, sigur nu luam nici 9. Dar nu s-a prins profesoara, cu toate că știa că suntem două.”

Oana (stânga) și Laura Boghiu (dreapta). FOTO: Facebook/PRO TV

Care sunt lucrurile pe care ea le face mai bine decât tine? Dar pe care tu le faci mai bine decât ea?

„Ea este un pic mai ordonată, mai cu picioarele pe pământ. Eu sunt mai visătoare. Ea e un pic mai dură, dar asta e bine pentru că în meseria noastră trebuie să fii dur. Ți se cer foarte multe lucruri, din toate părțile, și trebuie să reușești să-i calmezi pe toți. Cred că ea reușește asta, mai bine decât mine. Se rezolvă lucrurile și la mine, dar trece puțin mai mult.”

Visuri la cheie, sezonul 6, la PRO TV din 11 septembrie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lauraboghiu_) on

Cum e pentru tine primul sezon de Visuri la cheie? Ce emoții ai trăit la filmări?

„Mă bucur foarte mult că fac parte din această echipă. Am întâlnit niște emoții pe care nu mă așteptam să le am. Nu mă așteptam să plâng, am zis că o să reușesc să mă stăpânesc, dar sunt momente când lacrimile îți pleacă necontrolat. Îmi place foarte mult rezultatul final și mai ales că vine rapid. Cine face o casă în două săptămâni, un apartament sau o amenajare de casă, în două săptămâni? Sunt niște lucruri care, chiar dacă ne consumă toată energia pe șantier, recuperăm în totalitate la final, când casa este gata, ca să avem ce să consumăm la următorul proiect.”

Ce s-a schimbat în tine de când ai venit la Visuri la cheie?

„Am reușit să mă exprim mai bine, mai ales prin cuvinte. Nu mai țin în mine anumite lucruri, le spun fără niciun filtru. Și am învățat foarte multe lucruri pe șantier. Și mai am timp să învăț.”

Vezi și: VIDEO Secrete din culisele Visuri la cheie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies