Laura Cosoi, fotografie extrem de emoționantă înainte de a naște a doua oară

Laura Cosoi, fotografie extrem de emoționantă înainte de a naște a doua oară
Citeste mai mult despre: Laura Cosoi, fotografii, gravida,
Data: 05 August 2020
La 38 de ani, Laura Cosoi are o fiică de doi ani și așteaptă să devină mamă a doua oară. Alături de soțul ei, Cosmin, va avea tot o fetiță, iar Rita, desi e încă mică, abia așteaptă să își cunoască sora.       
Mai mult, în camera Ritei, Laura și Cosmin Curticăpean au montat un pătuț din rafie pentru că, așa cum a scris vedeta pe contul ei de Instagram: “ Surioara cea mica are locul ei in camera Ritei.”

Din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus, Laura Cosoi va naște singură, fără să aibă persoanele dragi alături.

Mai mult,  nu poate primi vizite cât timp va fi internată în spital. Abia după externare, Cosmin și Rita o vor putea cunoaște pe fetiță. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fetitele mele ????????#Rita #bigsister #littlesister #waiting #9monthspregnant #infinitlove #aremamadouafete

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

 
 

La Măruță, Laura Cosoi a mărturisit că este puțin speriată de faptul ca va da naștere într-o perioadă atât de complicată, dar a mărturisit că are încredere:

„ Cred că o să fie ciudat că nu o să fie Cosmin acolo. O să fie ciudat, dar la cât de repede am născut-o pe Rita....Se spune că al doilea travaliu este la jumătate cât primul, iar cu Rita am avut în jur de două ore. Nu vreau să îmi fac așteptări, sunt pregătită pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va întâmpla ceva. Sper să fie bine.”

Laura Cosoi este căsătorită de cinci ani cu Cosmin Curticăpean și în diferite ocazii arată cât sunt de fericiți împreună.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE:


FOTO: LAURA COSOI FACEBOOK / LAURA COSOI INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies