Laura Cosoi, superbă la botezul micuței Lara: a schimbat 3 ținute! Oaspeții au petrecut cu tradiții maramureșene

Laura Cosoi, superbă la botezul micuței Lara: a schimbat 3 ținute! Oaspeții au petrecut cu tradiții maramureșene
Citeste mai mult despre: Laura Cosoi, botez, tinute,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 28 August 2022
Data actualizare: 28 August 2022
Laura Cosoi a vrut să păstreze tradiția și și-a botezat cea de-a treia fetiță tot în Maramureș, acolo unde au fost creștinate Rita și Vera. Micuța Lara a avut parte de o petrecere tradițională, iar mămica ei a schimbat trei ținute superbe.

“Botezul Larei, zi binecuvântată pentru familia noastră” -  și-a anunțat Laura Cosoi fanii de pe Instagram. Vedeta a postat în continuu imagini superbe și filmulețe de la petrecerea tradițională, care a avut loc într-o curte, în aer liber. Cu siguranță, fanii au poftit la puii la rotisor pe care vedeta i-a filmat în timp ce se rumeneau.

Laura Cosoi și fiicele sale s-au îmbrăcat toate în alb, însă vedeta a avut și o rochie “de rezervă”, albastră.

Lara a fost botezată în aceeași biserică ca și surorile ei.  Înainte de botez, vedeta a explicat de ce a luat aceasta decizie: „Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste"


"Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a spus Laura Cosoi pentru ego.ro.

Intră în GALERIA FOTO de vezi imagini de la petrecere!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!