Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnicul ei. “Viața nu se va termina”

Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnicul ei. Viața nu se va termina
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 04 Octombrie 2021
Laura Giucanu a dezvăluit pe rețelele sociale că ea și logodnicul ei s-au despărțit. Cei doi erau împreună de ani de zile, iar în 2019 se logodiseră.

Laura Giurcanu a recunoscut că nu este ușor, dar că va reuși să treacă singură peste această despățire. „Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional. Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de „anunț”, însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!”, a scris fotomodelul pe InstaStory. 

Când treci prin momente grele începi să te miști diferit, ochii tăi au un mod neobișnuit de a captura momentele. Dar viața nu se va termina, soarele va răsări și zilele vor trece una după alta. Vă mulțumesc pentru iubire. Scrisul ajută foarte mult și pentru mine e ca terapia, așa că îmi voi distribui gândurile mai des. De obicei trec singură prin tot, tind să mă închid în mine. O să încerc o nouă perspectivă, având în vedere că toți am experimentat acea despărțire care îți lasă o durere în piept. Nu voi fi niciodată aceeași după ultimele zile, dar poate asta este un lucru bun”, a mai scris Laura Giurcanu. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies