Laurențiu Duță, la spital în seara de dinaintea concertului. Ce a pățit componentul trupei 3 Sud Est

Laurențiu Duță, la spital în seara de dinaintea concertului. Ce a pățit componentul trupei 3 Sud Est
Laurențiu Duță a fost operat la București. FOTO: Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Noiembrie 2019
Data actualizare: 15 Noiembrie 2019
Laurențiu Duță a ajuns de urgență la Spitalul Județean de Urgență Pitești după ce a înghițit din greșeală un vârf de furculiță.

Artistul a fost operat de urgență după ce o bucățică de plastic ruptă dintr-o furculiță de plastic i s-a oprit în esofag. Intervenția nu s-a putut face la Pitești, din cauză că unitatea medicală nu deținea un endoscop. Laurențiu Duță a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală și a scăpat ca prin minune de o complicație gravă.

„Am comandat mâncare la hotelul unde eram cazat și, în timp ce serveam, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea s-a înfipt în esofag. Am ajuns la spitalul de urgență din Pitești, dar acolo neavând endoscop decât în timpul zilei, a trebui să plec imediat spre Spitalul de Urgență Floreasca din București unde prin endoscopie mi s-a extras bucățica de plastic din esofag”, a explicat artistul pe rețelele sociale, precizând că incidentul a avut loc acum două săptămâni, în seara de dinaintea concertului său de la Pitești.

Artistul și-a reprogramat concertul și l-a susținut, fără probleme, două zile mai târziu. 

Situația putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac, astfel putând provoca o perforație intestinală”, dezvăluie Laurențiu Duță, precizând că a scris aceste rânduri în speranța că cei care îl urmăresc în social media să înțeleagă la ce pericol se expun când folosesc tacâmuri din plastic.

„MARE ATENȚIE la tacâmurile din plastic, cu precădere la cele albe. Datorită faptului că sunt din în ce mai subțiri sunt un real pericol pentru sănătatea noastră. Am scris aceste rânduri ca un avertisment în speranța că acest tip de tacâmuri albe din plastic foarte subțire să nu mai fie comercializat, pentru că reprezintă un real pericol pentru fiecare dintre noi. Sănătate, dragii mei!”, a scris artistul.

Fotografii: Facebook Laurențiu Duță

Vezi și VIDEO: 3 Sud Est, rupți din stele
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies