Laurențiu Reghecampf, reacție după interviul dat de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, reacție după interviul dat de Anamaria Prodan
Citeste mai mult despre: Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Iulie 2021
Data actualizare: 05 Iulie 2021
Mijlocul lunii iunie a fost unul de foc pentru familia Reghecampf Prodan, după ce fostul antrenor de la FCSB a spus că urmează să divorțeze.

Imediat, Anamaria Prodan a negat vehement cele spuse de soțul ei și chiar a afirmat că acesta a glumit. Apoi, sexy-impresara a vorbit despre presupusa amantă a lui Reghe, afimând că totul este o invenție a presei.

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii. Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață, iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit, căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul ăsta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, ar fi spus Laurențiu Reghecampf, potrivit celor de la Libertatea.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies