Laurențiu Reghecampf, prima declarație după ce Judecătoria Buftea a admis cererea lui de divorț

Laurențiu Reghecampf, prima declarație după ce Judecătoria Buftea a admis cererea lui de divorț
Citeste mai mult despre: Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, însă până acum nu reușiseră să divorțeze în mod oficial.

Separarea celor doi ar fi devenit însă oficială pe 18 noiembrie 2022, atunci când Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea din culpă comună a căsătoriei cu Anamaria Prodan.

Ca urmare a deciziei, antrenorul va trebui să achite lunar pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf junior (cunoscut și drept Bebeto) o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete. Astfel, sursa citată afirmă că fiul lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan va primit lunar 1.600 de euro!

Potrivit celor de la Cancan, Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție după ce a aflat decizia judecătorilor, afirmând că speră ca acum Anamaria Prodan să încheie orice conflict pe care îl au.

„Consider că decizia instanței este binevenită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar până la urmă s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție. De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că prin această hotărâre s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil. Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies