Lavinia Petrea, vacanță în Grecia: „O ambiție copilărească a noastră”

Lavinia Petrea, vacanță în Grecia: bdquo;O ambiție copilărească a noastră
Citeste mai mult despre: Lavinia Petrea, Grecia,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 24 Iulie 2020
Aflată într-un binemeritat concediu, Lavinia Petrea și-a luat inima în dinți și a plecat alături de familia ei în Grecia.

 

Dorind să le împărtășească și fanilor ei cum s-a simțit în vacanță, Lavinia Petrea a scris un articol pe blogul ei, laviniapetrea.ro, începându-și povestirea prin a afirma că a fost testată pentru coronavirus și că rezultatul a fost negativ.

„Poate un moft, poate o ambiție copilărească a noastră, a unor părinți care și-au dorit cumva să își demonstreze că viața merge înainte chiar și în vreme de pandemie. Însă, pe lângă câteva motive prostești probabil, stă cel mai puternic argument pentru mine: echilibrul pe care doresc să-l ofer copiilor mei”, a scris Lavinia Petrea despre plecarea ei în Grecia.

Frumoasa prezentatoare a Știrilor PRO TV a ales să se relaxeze în Gerakini, Halkidiki, postând pe blog mai multe fotografii și impresii din Grecia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Petrea (@laviniapetrea) on

„Casa este chiar pe plajă, așa cum scria și în descrierea anunțului de pe platforma de travel pe care am făcut rezervarea, are gazon perfect, flori și hamac. Tot ce am găsit aici a fost pe placul nostru și potrivit pentru noi”, a mai scris Lavinia Petrea pe blog, notând totodată și că a intrat în Grecia pe la Kulata, vama nefiind aglomerată.

foto: Facebook Lavinia Petrea

Vezi și: 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies