Lecție de stil marca Demi Moore. Actrița a întors toate privirile cu o ținută all-white

Lecție de stil marca Demi Moore. Actrița a întors toate privirile cu o ținută all-white
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 27 Septembrie 2021
La 58 de ani, Demi Moore arată spectaculos! Actrița a oferit o lecție de stil și a atras toate privirile la petrecerea organizată de Fendy și Versace, după Săptămâna Modei de la Milano. 

Starul din „Propunere indecentă” a optat pentru o ținută all-white. Demi a purtat Versace din cap până în picioare. Bruneta a ales un sacou alb și o fustă tip creion, care s-au mulat perfect pe silueta ei subțire. Sandalele, poșeta și bijuteriile din aur au purtat tot semnătura celebrei case de modă. 

Cu un zâmbet perfect și un make-up impecabil, Demi Moore a fost preferata fotografilor. Actrița s-a pozat alături de Elizabeth Hurley și fiul ei, modelul Damian Hurley. 

Demi Moore și operațiile estetice

În ultimii ani, s-a zvonit că și-ar fi făcut peste 40 de operații estetice, însă actrița a negat că și-ar fi făcut ceva la față. De altfel, Demi s-a plâns în mai multe interviuri că s-a săturat de acest subiect și că nu a apelat la serviciile medicilor esteticieni. 

“Nu m-am operat niciodată, însă nu-i judec pe cei care recurg la astfel de trucuri. Dacă acest lucru le face bine, nu văd care e problema. Pe mine însă nu mă încântă ideea să mă operez pentru a opri procesul îmbătrânirii. Acest lucru nu m-ar face fericită. Nu sunt disperată să arăt ca la 30 de ani”, spunea Demi în urmă cu câțiva ani.

Anii au trecut, iar chipul artistei a suferit nenumărate modificări. În ianuarie 2021, actrița și-a surprins fanii după ce a defilat pe catwalk, la Săptămâna Modei de la Paris

Ce și-a făcut Demi Moore la față?” sau ”Nu cred că asta este Demi Moore!", "Sper că o să-l dea în judecată pe chirurgul care care i-a modelat obrajii” – au fost câteva dintre comentariile postate de internauți după ce pozele cu Demi s-au viralizat.


Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Mamuții sunt readuși la viață!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies