Lewis Hamilton a încasat zeci de milioane de dolari din vânzarea unui apartament în care n-a locuit deloc

Lewis Hamilton a încasat zeci de milioane de dolari din vânzarea unui apartament în care n-a locuit deloc
Apartamentul a fost cumpărat în 2017. FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Decembrie 2021
Data actualizare: 07 Decembrie 2021
Lewis Hamilton e campion și la încasări din alte surse decât cele obținute din sport. Starul Formulei 1 a vândut un penthouse de 1.115 metri pătrați pe care îl deținea în New York, cu suma de 49,5 milioane de dolari.

Campionul F1 a cheltuit 43,9 milioane de dolari, în 2017, când cumpărat un apartament luxos în New York. Atunci era vecin cu The Weeknd, Justin Timberlake, Jessica Biel, Jake Gyllenhaal, Rebel Wilson și Meg Ryan, însă a locuit acolo doar în weekendurile de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite.

În 2019, Lewis Hamilton a decis să-l scoată la vânzare, însă prețul pe care l-a cerut atunci a fost descurajant chiar și pentru bogații lumii: 57 de milioane de dolari.

În 2021, norocul i-a surâs, astfel încât pilotul de Formula 1 a bătut palma pentru o sumă mult mai mică: 49,5 milioane de dolari.

Apartamentul, care ocupă 3 etaje, e dotat cu lift personal, 5 dormitoare, 6 băi mari și două băi de serviciu. Camerele sunt impresionante. Pe lângă faptul că sunt spațioase, au tavane de aproape 7 metri înălțime.

Apartamentul, situat într-o clădire de lux din „orașul care nu doarme niciodată”, este bijuteria imobilului. Locuința are mai multe terase, piscină interioară și acces la două locuri de parcare. Cei care locuiesc în clădire se bucură de facilități pe măsura investiției lor: o piscină acoperită, o sală de fitness ultramodernă, o baie turcească și o priveliște greu de egalat.

Vezi mai jos GALERIA FOTO!

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!