Lidia Buble, despre cea mai grea perioadă din viața sa. Cum a ajuns să fure din supermarket

Lidia Buble, despre cea mai grea perioadă din viața sa. Cum a ajuns să fure din supermarket
Citeste mai mult despre: Lidia Buble,
Data publicarii: 08 Iulie 2022
Data actualizare: 08 Iulie 2022
Lidia Buble a vorbit depre perioada grea în care a fost nevoită să fure din supermarket, pentru a se hrăni.

Deși acum este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România, înainte de celebritate, când s-a mutat în București, viața Lidiei Buble nu a fost tocmai ușoară.

Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”, a spus Lidia Buble în podcastul lui Damian Drăghici.

Lidia Buble a dezvăluit că din cauza foamei a fost pusă în situația de a mânca în supermarket. „Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău.

Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista.

Urmărește podcastul lui Damian Drăghici pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies